Vi säger tack till alla ni som kom till sommarträffen för Spinnel-Annas ättlingar i Byastugan på Storsandsjös Trivseldag 23 juli 2023. Det blev en mycket trevlig tillställning där byaföreningen hade försäljning av fika och mjukkakun samt loppis. Närmare 200 personer kom och cirka 25-30 var ättlingar till Spinnel-Anna. Det pratades glatt medan man fikade hembakta gobitar och bullar eller käkade varmkorv.

Vi är särskilt glada för att många lämnade in nya uppgifter för uppdatering av släktregistret. Vi informerade också om status i planeringen för den stora släktträffen 2025 då nordamerikanare kommer hit på besök.

Och vi säger stort TACK till alla bybor som ordnat det så trivsamt.

Foto Britta Strömgren

Trevliga Spinnel-Anna ättlingar i samspråk.
Det hembakta fikat uppskattades av alla.
En del gjorde loppisfynd
Carolina Strömgren underhöll med sång och spel på ukulele.