Alla släktingar är välkomna på sommarens träff söndag 11 augusti, kl 13-16 på Umeå Energicentrum, Klabböle. Lägg gärna in det i din kalender på en gång. Föreningen bjuder på fika som vi hämtar i Kafé Maskinisten. I aulan berättar sedan styrelsen om föreningens arbete, Släktträffen 2025 och lite annat. Det blir trevligt att umgås en stund.

För den som vill går vi sedan en guidad historisk promenad. Det är vår Spinnel-Annasläkting Staffan Lundgren som guidar oss. Han har bott på området är den som vet mest om platsen och hur det var förr.

Uppdatering 240706: Dagen innan träffen skulle Spinnel-Anna fyllt 300 år. Därför ser vi årets sommarträff också som ett litet firande av den händelsen.

Varmt välkommen!

Mer information om Umeå Energicentrum hittar du på https://www.umeaenergi.se/om-oss/umea-energicentrum

Människor står utomhus

Staffan Lundgren guidade oss runt förra gången vi besökte Umeå Energicentrum år 2022.