Du som har betalat för att ha tillgång till släktregistret på My Heritage har fått eller kommer att få ett mejl som bjuder in dig som medlem i släktplatsen ”Spinnel-Anna-2021”. Vi har haft en del problem med släktregistret och därför har vi nu fått en uppdaterad version.

Förutom namnet är allt annat som tidigare, du är fortfarande medlem, släktregistret innehåller samma personer och du använder din vanliga inloggning. Du kan bara klicka in dig på www.myheritage.se och logga sen in som vanligt.

Det har kommit in många ändringar som vi inte har kunnat registrera på grund av problemen. Det arbete påbörjas nu men räkna med att det kan ta tid innan just dina ändringar syns i släktregistret.

Tack för att du bidrar till att utveckla släktregistret genom att skicka in uppdateringar i din familj till oss och bjuda in fler släktingar att registrera sig via info@spinnelanna.se

Hälsningar

Styrelsen Spinnel-Anna släktförening.