Nu blir det lättare för dig att få redan på vad som händer i släktföreningen. Du som vill kan nu prenumerera på våra nyheter i släktföreningen. Registrera dig i formuläret på förstasidan. Du som är registrerad får sedan ett mejl skickat till dig när vi vill berätta om någon händelse eller informera om något. Du kan när som helst avregistrera dig.

Välkommen!
Styrelsen Spinnel-Anna släktförening

Do you want to know what’s going on in the family association?

Now it will be easier for you to find out what is happening in the family association. If you wish, you can now subscribe to our news in the family association. Register in the form on the front page. If you are registered, you will then receive an email sent to you when we want to tell you about an event or inform you about something. You can unsubscribe at any time.

Welcome!
The Board of the Spinnel-Anna Family Association

 

 

 

 

 

 

 

Hästar – horses