Släktträffen 2025 kommer att hållas i Umeå och Vindeln. Preliminärt sker träffen mellan torsdag 10 och onsdag 16 juli 2025. Boka gärna in det i din almanacka redan nu.

Omfattningen på arrangemanget kan bli mindre än träffen 2015 för att vi ska lyckas genomföra det. En aktivitet som vi planerar för är en föreställning med sång och musik av Luleå/Gammelstad manskör ”Den oändliga resan”. En fantastisk och berörande föreställningen som handlar om utvandringen från Sverige under 1800-talet. Planen är att hålla den i Umeå Stadskyrka. Vi tänker ansöka om visst ekonomiskt stöd från Umeå kommun. Umeå kommun har också erbjudit stöd i form av guidad visning av Väven och guidad stadspromenad ur ett hållbarhetsperspektiv.

Vi håller på att sammanställa ett ”smörgåsbord” av aktiviteter som är möjliga att göra enskilt eller i grupp. Hör gärna av dig med förslag på passande aktiviteter så att vi får ett brett utbud av genomförbara aktiviteter. Vi återkommer med mer information när vi har kommit längre med planeringen.

För att kunna genomföra denna stora släktträff behöver vi vara många personer som kan bidra med olika typer av arbetsinsatser. Vi söker bland annat värdfamiljer. Det är inget krav att kunna engelska. Det finns översättningsappar som gör det möjligt att ”prata”. Vi tar tacksamt emot alla som vill vara värdfamilj. Du kan välja att ta emot en eller flera släktingar. Troligtvis får du en vän för livet. Visst låter det lockande?

Digital träff 23 oktober 2023
Vi tänker hålla en första digital träff 23 oktober 2023 för en genomgång och samtal om släktträffen 2025. Om du vill göra en liten eller stor insats är du så välkommen att hör av dig till oss på info@spinnelanna.se Vi behöver din mejladress för att kunna skicka länken till den digitala träffen till dig.

Välkommen!

Styrelsen Spinnel-Anna släktförening

En and beslutade sig för att ruva sina ägg i en av blomsterurnorna på Rådhustorget, Umeå.