Planeringsgruppen i Platte har meddelat att de ställer in släktträffen i år också med hänvisning till corona och smittrisken. Ett klokt beslut tycker vi i styrelsen. Vaccinationerna har bara just påbörjats och vi avråds från att resa.

Så här säger Plattekommittén:

”Amerikanska, svenska och kanadensiska kusiner,
Tyvärr har Coronaviruset begränsat resor och stora sammankomster avsevärt i Amerika. Vi har börjat att få vaccinationer. Men med anledning av att de flesta av våra anhöriga är 75 år och äldre; känner vi att vi kommer behöva ställa in Spinnel-Anna Reunion som planerats till sommaren 2021. De flesta av hemmen där inresande släktingar skulle ha bott är hos personer som är äldre och de ska inte utsättas för viruset. Vi är ledsna att behöva meddela er detta, men vi måste ställa in släktträffen även denna sommar.
Vi kommer fortsätta hålla kontakten och hoppas på en stor släktsammankomst under någon av de kommande åren. Ta hand om er och håll er friska.
Plattekommittén”

Plattgruppen har publicerat information i facebookgruppen ”Spinnel-Anna Reunion 2020” länk: https://www.facebook.com/groups/spinnelanna/ 

Mer information om den amerikanska delen av släkten finns på https://abjohnsonheritage.com/